Nytårsmiddag for gadens udsatte: 360 stykker smørrebrød doneret til Mændenes Hjem

For første gang er der fin nytårsmiddag i Mændenes Hjem. Det har en smart, ny ordning sørget for.

Nytårsaften kan byens udsatte dumpe forbi Mændenes Hjem på Istedgade og få sig et stykke højt belagt smørrebrød med et glas vin til. 

quote Alle mennesker har jo godt af at blive forkælet.

Ivan Kristensen, Mændenes Hjem

Og det er faktisk første gang, at det sker. 

Der er nemlig bestilt 360 madder fra Kastrup Smørrebrød, som vil blive uddelt gratis til de trængende i løbet af aftenen. 

 

- Alle mennesker har jo godt af at blive forkælet. At der bliver gjort lidt ud af rammerne, og føle sig godt behandlet. Og det vil vi selvfølgelig også gerne gøre så ofte, som vi har mulighed for, siger en glad Ivan Kristensen, der er forstander på Vesterbro-hjemmet, til TV 2 Lorry.

Når nytårsmiddagen i år har været mulig, så skyldes det, at kunderne på take away-portalen Hungry.dk har kunnet donere et beløb til gadens folk, hver gang der er blevet bestilt mad. 

Donationen er gået ubeskåret til de hjemløse og udsatte. 

- De (kunderne, red.) kan vælge at give 5, 10 eller 20 kr. til de hjemløse, når de bestiller take away online.  Det er der rigtig mange, der vælger at gøre. Det betyder, at vi op til flere gange om måneden i samarbejde med vores restauranter og hjemløse-organisationerne serverer take-away til hjemløse, siger adm. direktør hos Hungry.dk Rune Risom i en pressemeddelelse. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik