Nytårskrudt skræmte Kalle væk: Udlover dusør på 10.000 kr.

Bomuldshunden Kalle forsvandt fra huset i Solrød nytårsaften. Nu er der udlovet en dusør til dem, der finder hunden.

En stor dusør er udlovet til den, der kan finde bomuldshunden Kalle, der løb væk nytårsaften.

Et kæmpe brag fra nytårskrudt skræmte hunden så meget, at den stak af. Siden har Heidi Sørensen og hendes mand ledt efter hunden.

- Vi har ikke lavet andet end at lede, men det er som at lede efter en nål i en høstak, siger Heidi Sørensen til TV 2 Lorry. 

quote Vi har ikke lavet andet end at lede, men det er som at lede efter en nål i en høstak.

Heidi Sørensen, Kalles ejer

Hunden løb væk nytårsaften ved 20-tiden fra Tulipanmarken i Solrød.  

- Vi skulle holde nytår med nogle andre, der også har en hund, og så ville hundene gerne ud. Så tog vi dem om i en lukket have. Men så kom der et højt brag, og Kalle stak ind i huset og løb ud i bryggerset, hvor et barn netop var ved at gå ud. Så slap den væk, siger Heidi Sørensen. 

De løb efter den 13 måneder gamle hund, så hurtigt som de kunne, men den var skræmt og alt for hurtig. 

Opslag delt på Facebook

Heidi Sørensen og hendes mand lavede et opslag på Facebook, da Kalle forsvandt, og allerede om aftenen var folk i Solrød ude for at lede efter Kalle. Opslaget er i skrivende stund delt over 2.000 gange. 

- Folk i Solrød har været så fantastiske til at være ude at lede. Allerede da vi lavede opslaget på Facebook  nytårsaften, så ledte folk. Og folk mødtes i går på skolen og fordelte ruter for at lede, fortæller Heidi Sørensen.

Samtidig har hendes chefer udlovet en dusør på 10.000 kroner til dem, der finder hunden. 

Der er allerede kommet flere meldinger fra folk, der har set Kalle i Greve ved Karlstrup Strand og Mosede, men endnu er han ikke kommet hjem.  

Heidi Sørensen håber, at dusøren kan motivere folk til at kigge efter hunden, når de er ude at gå. Parret har selv planer om at lede hele dagen.

Hun forsikrer, at hunden er fredelig og ikke gør noget. Den er chippet, men har ikke halsbånd på, da den stak af, mens de var i haven.  


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik