Nyt indkøbscenter på tegnebrættet i Husum

De store indkøbscentre i Herlev og Vanløse får måske snart en ny konkurrent.

Et nyt stort butikscenter med parkeringshus og boliger er måske på vej til Husum. 

Der er nemlig lagt op til et større byggeri og et helt andet gadebillede på Frederikssundsvej i Husum, hvis et forslag til lokalplan for et område mellem Frederikssundsvej, Kobbelvænget og Gadelandet bliver endeligt vedtaget i Borgerrepræsentationen, skriver Brønshøj-Husum Avis.

Før det kan blive til virkelighed, skal det dog både godkendes i Borgerrepræsentationen, i høring og godkendes i Borgerrepræsentationen igen. Hvis det går uden problemer, skulle der ligge en godkendelse i slutningen af året.

Mange tusind kvadratmeter stort

I forslaget foreslås det at rive de erhvervsbygninger, der allerede ligger på grunden, ned, og i stedet opføre et butikscenter sammenbygget med Føtex på Frederikssundsvej.

På tagdækket skal der ifølge forslaget være detailhandel, såkaldt publikumsorienterede serviceerhverv og boliger med offentligt tilgængelige friarealer.

Byggeriet vil, hvis der bliver godkendt i sin nuværende form, give Husum 10.900 kvadratmeter boliger og cirka 23.000 kvadratmeter butikscenter. 

Bygningen vil maksimalt bliver fem etager høj og rage 20 meter op over jorden. 

Delte meninger i lokalområdet

På et borgermøde om det måske kommende center var der delte meninger om planerne, skriver Brønshøj-Husum Avis.

Nogle borgere sagde på mødet, at de havde svært ved at se, hvordan det nye center skal kunne konkurrere med større centre som BIG i Herlev og Kronen i Vanløse, og der var delte holdninger til, om de eksisterende butikker i området vil kunne holde til et nyt center. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik