Et vidne så en mand som løftede på en "tung genstand”. Foto: TV 2

Foto: TV 2

Foto: TV 2

Foto: TV 2

Foto: TV 2

Foto: TV 2

1 af 6

Nyt i Emilie Meng-sagen: Vidne så mand løfte "tung genstand"

Nyt i sagen om den 17-årige Emilie Meng der blev fundet død i et vandhul i Borup ved Køge i december 2016. Vidne så mand løfte "tung genstand."

Den 17-årige Emilie Meng forsvandt efter en bytur natten til 10. juli 2016. Først ved juletid blev liget af hende fundet i Regnemark Bakke nær Borup, Køge på Midtsjælland.

Siden har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejdet med store mængder af henvendelser fra borgere. 

De mange henvendelser har medført, at over 145 personer har været i politiets søgelys, siden Emilie Meng forsvandt.

Læs også Drabet, der rystede Danmark: Det ved vi om Emilie Meng-sagen

20. juni offentliggjorde politet et nyt spor. En hvid bil - formentligt en Hyundai i30 - kunne ses på overvågningsbilleder fra stationen. 

Det kastede en ny bølge af tip af sig, som særligt drejede sig om bilen. På årsdagen for pigens forsvinden kunne politiet berette om 270 nye tip på bare tre uger.

Vidne så mand løfte på tung genstand

I dag - 15 måneder efter Emilie Mengs forsvinden - har politiet nyt i sagen. 

Et vidne har henvendt sig og fortalt, at vedkommende søndag morgen den 10. juli 2016 – dagen, hvor Emilie Meng forsvandt i Korsør – passerede på Vestre Ringvej i Borup ved nedkørslen til Regnemark Bakke og så ”en mindre eller mellemstor lys bil, som var parkeret og havde bagklappen åben. Ved siden af bilen stod en mand, og det så ud, som om han løftede på en tung genstand”.

Uanset om man mener at have set noget vigtigt eller ej, vil politiet gerne tale med de personer, der har været i området i dette tidsrum. Foto: TV 2

Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi  i en pressemeddelse. 

Vidnet fortæller også, at manden kørte bag en traktor på Vestre Ringvej, hvilket fik vidnet til at sænke farten. Der var også en anden bil bag traktoren.

(Artiklen fortsætter under videoen) 

00:34

Sådan så det ud, da Emilie Meng blev fundet ved Køge. 

Luk video

Derfor beder politiet nu alle, der har været i nærheden af nedkørslen ved Vestre Ringvej til Regnemark Bakke i Borup mellem klokken 7.00 og 9.00 søndag den 10. juli 2016, om at henvende sig til politiet på 114.

Uanset om man mener at have set noget vigtigt eller ej, vil politiet gerne tale med de personer, der har været i området i dette tidsrum.