Nykredit fyrer knap 200 medarbejdere

Koncernen, der har hovedsæde i København, vil reducere sine omkostninger

Næsten 200 mennesker står til at miste deres arbejde i realkreditkoncernen Nykredit. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Nykredit har hovedsæde i København og har også en afdeling i Taastrup. Derudover har viksomheden en række afdelinger spredt ud over landet.  

Koncernen oplyser, at det er for tidligt at sige  noget om, hvor de berørte medarbejdere er placeret.

-Det er en svær beslutning at sige farvel til gode kolleger. Men vi er nødt til hele tiden at se på, hvordan vi kan drive virksomheden med færrest mulige omkostninger samtidig med, at vi arbejder målrettet på at møde kundernes behov for rådgivning, attraktive produkter og stærke digitale løsninger. De stigende krav til finansielle virksomheders styrke og polstring stiller også krav om et mere effektivt og forandringsparat Nykredit, lyder det fra koncernchef Michael Rasmussen.

Nykredit nedlægger i alt 240 stillinger - men nogle af dem er allerede ubesatte i dag. Herudover skal der gennemføres besparelser på brug af konsulenter, markedsføring og en række andre udgiftsposter. Efter planen skal de årlige omkostninger reduceres med 200 millioner kroner.

De varslede fyringer gennemføres i år.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik