Nye oplysninger: Herlev-ofre identificeret

Det var to svenske mænd, der tirsdag aften blev dræbt af en række skud i Herlev.

En sølvgrå Audi S4 er en vigtig del af efterforskning af dobbeltdrabet i Herlev tirsdag. Foto: Københavns Vestegns Politi

Det var to svenskere på henholdsvis 21 og 23 år, der tirsdag blev dræbt i Sennepshaven i Herlev. 

Det oplyser Københavns Vestegns Politi torsdag eftermiddag i en pressemeddelelse.

De nærmeste pårørende er underrettet. 

Tilbageholder information

Politidirektør Flemming Madsen oplyser, at der af hensyn til efterforskningen ikke kan gives yderligere detaljer i forbindelse med de to mænds identitet. 

01:35

Tirsdag blev to svenske mænd skuddræbt på åben gade og vi har seneste nyt.

Luk video

- Vi har forståelse for at denne sag giver anledning til mange spørgsmål i offentligheden, men vi håber samtidig på forståelse for, at vi bliver nødt til at være tilbageholdende med informationer i denne sag af hensyn til efterforskningen, som er meget omfattende og involverer en række danske politikredse og svensk politi, siger politiinpektør Flemming Madsen.

Københavns Vestegns Politi vil fortsat være massivt til stede i nærmiljøet. Her vil man efterforske sagen og genskabe trygheden, lyder det.

Efterlyser vidner, der har set bil

Onsdag eftermiddag oplyste politikredsen, at en sølvgrå Audi S4 er en vigtig del af efterforskning af dobbeltdrabet i Herlev tirsdag sidst på eftermiddagen.

Politikredsen opfordrer således vidner til skudepisoden til at kontakte politiet - og man hører især gerne fra folk, der kan have set flugtkøretøjet - en sølvgrå Audi S4 med registreringsnummer CE 37 291.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik