Nye motorvejsramper vil flytte trafik

Køge Kommune får det hele, jernbane, ny station og nye motorvejsramper ved Egedesvej nord for Køge. Men måske trækker de positive tiltag også nye problemer med sig. Det frygter byrådsmedlem Hans-Erik Jensen (K) i hvert fald ifølge DAGBLADET Køge.

- Det er rigtig godt, at vi får de motorvejsramper ved Egedesvej sammen med en ny vej til Skandinavisk Transport Center, og det er et projekt, vi ved kommer i løbet af få år.

Men der er jo ingen tvivl om, at trafikken fra Vemmedrup og Bjæverskov-området vil søge mod de her nye motorvejsafkørsler så længe, der ikke er østvendte motorvejsramper ved Vemmedrup. Det vil gå hårdt udover blandt andet Ll. Skensved, siger Hans Erik Jensen, der på det seneste byrådsmøde luftede sin bekymring.

Og byrådet står skulder ved skulder, når det handler om at presse på for at få gang i planlægningen af motorvejsramperne ved Vemmedrup.

- Vi skal passe på, at vi ikke smadrer Køge Kommune, og vi skal gøre alt, hvad vi kan for at påvirke regering og folketing til at få sat de her projektet i gang, siger Hans Erik Jensen, der også frygter for fremtidens trafiksituation i Lellinge.

I dag skal man gennem Lellinge, hvis man skal fra eksempelvis Odense og videre ned ad Sydmotorvejen, og det skyldes den manglende motorvejssløjfe.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik