Ny serie: Hvilke skønhedstips virker?

Internettet er fyldt med tip til, hvordan du bliver sundere og smukkere. I Skønhedslaboratoriet lærer du at skelne mellem sandt eller falsk.

Kan citronsaft blege tænder og virker tandpasta med whitening? Eller er det hele bare håbløst, hvis man gerne vil have et lækkert Hollywood-smil? 

Cecilia Demant er vært i programmet Skønhedslaboratoriet, hvor du kan få svar på, hvilke skønheds- og sundhedstips, der er faktisk gør dig sundere og skønnere. Og hvilke skønhedstip, der faktisk kan gøre ting værre.

Få viden om sundhed og skønhed af baseret på forskningsbaseret videnskab og de bedste eksperter.

Viden gør dig skønnere

Ikke mindst får du den videnskabelige forklaring på, hvorfor det hele forholder sig sådan, når Skønhedslaboratoriet bliver sendt på TV 2 Lorrys egen tv-kanal. Det gør det fra søndag d. 11. marts om eftermiddagen, hvor det bliver sendt i forlængelse af ungdomsprogrammet Splash. 

Læs også Plastik-fantastisk: Marked for skønhedsindgreb i vækst

Skønhedslaboratoriet er produceret af Videnskab.dk med støtte fra Nordea-fonden og henvender sig til de sundheds- og skønhedsinteresserede, som bruger YouTube og andre sociale platforme til at hente inspiration og viden om makeup, skønhed og pleje.

Læs også Amanda fra Gentofte er Danmarks smukkeste kvinde

Populær youtuber er vært på vidensprogram

På YouTube-kanalen Skønhedslaboratoriet deler Youtuber og blogger Cecilia Demant skønhedsråd - bakket op af videnskab og de bedste eksperter. Besøg kanalen her: www.youtube.com/skønhedslaboratoriet.

Cecilia Demant er allerede en meget populær youtuber med mere end 40.000 følgere på sin egen YouTube-kanal. Samtidig har hun en god portion viden og troværdighed i kraft sine kemi-studier på DTU. 

Viden mod myte

Med Skønhedslaboratoriet får du muligheden for at få vidensbaserede fakta om, hvad der faktisk virker. De sociale medier vrimler med selvbestaltede eksperter med hjemmebryggede teorier eller myter inden for sundhed, motion og skønhed. 

Læs også Gymnasium hylder 3.g'er: Vinder flot pris for sin forskning

Skønhedslaboratoriet tester myterne og er samtidig et alternativ til de beuty-bloggere, hvor der er stor fokus på bestemte produkter, og hvor indholdet ofte er sponsoreret af en kommerciel virksomhed.