Ny serie: Aktivt Vand – Prøv kræfter med et hav af vandaktiviteter

00:53

Se hvor du kan dyrke vandsport tæt på der hvor du bor i TV2 Lorrys nye serie Aktivt vand

I Aktivt Vand tester Thomas Uhrskov bl.a., hvor svært det er at lave en grønlændervending med havkajakken.

Kan Thomas Uhrskov undgå at panikke, når han ikke kan komme helt rundt i en grønlændervending? Se med i Aktivt Vand.

I serien Aktivt Vand prøver Thomas Uhrskov bl.a. kræfter med SUP. En nyere vandsport, der vokser i popularitet.

Hovedstadsområdet er omgivet af hav og fjord med muligheder for vandsport overalt. Se hvor i Aktivt Vand.

Vi tilbringer den første tid af vores eksistens i vand. Og mange har fortsat et særligt forhold til det våde element.

Journalist Thomas Uhrskov er bl.a. kendt for sine skisportsprogrammer. Nu prøver han kræfter med vandsport i Aktivt Vand.

Thomas Uhrskov på windsurferen igen efter 18 års pause.

1 af 10

Vandet er rent, og der er masser af det, tæt på dig. Følg Thomas Uhrskov i en fascinerende verden af vandsport i Lorry+’s nye serie: Aktivt Vand.

Viste du, at du kan surfe, kitesurfe, sejle kajak, havsvømme, undervandsjage, windsurfe, ro og dyrke stand up paddle tæt på der, hvor du bor?

Gå på opdagelse i Aktivt Vand her.

Mulighederne for vandsport er uendelige i hovedstadsområdet, hvor der intet sted er der mere end 30 minutter til havet, fjorden eller en større sø.

Flere og flere får øjnene op for hovedstadsområdets helt unikke muligheder for alverdens vandaktiviteter, og nu har du chancen. 

 

Thomas Uhrskov er prøvekanin

Følg journalist Thomas Uhrskov, når han tager rundt i hovedstadsområdet og prøver kræfter med otte meget forskellige vandaktiviteter. Fra vild aktion til rolig meditation.

Thomas Uhrskov tester nye og kendte vandsportsgrene på sig selv - og guider løbende til, hvordan vi andre kan være med. Han viser, hvordan det oftest er ret let at komme i gang med vandaktiviteter, der ved første blik ser svære ud. Og viser hvilket udstyr, det kræver.

Hovedstadsområdet er fyldt med klubber og private aktivitetscentre, hvor man kan leje udstyr, få kursus og prøve aktiviteterne af, før man selv investerer i vandsportsgrej.   

Se med. Måske får du selv lyst til at gribe pagajen eller trække i våddragten – og kaste dig ud på vandet.

Interaktive geo-kort viser dig hvor

På Aktiv Vands webunivers og interaktive geo-kort kan du bevæge dig rundt i hele hovedstadsområdet og opdage de klubber, kursus/udlejningssteder og gode spots der ligger i nærheden af dig.

Her kan du selv komme i gang med at surfe, sejle havkajak, undervandsjage eller en af de i alt otte vandsportsaktiviteter, som Thomas Uhrskov prøver af. 

Dyk ned i hele Aktivt vands webunivers her