Ny opfindelse sætter stopper for flaskesamlere i lufthavnen

Københavns Lufthavn har indført en anordning, der skal holde flaskesamlere væk fra pantstationerne i lufthavnsterminalerne.

Lufthavnen har monteret nogle høje rør på beholderne til affald og tomme flasker, så selv langfingrede personer ikke kan nå ned til panten.

Pantstationerne er nemlig øremærket til Dansk Røde Kors, og derfor vil Københavns Lufthavn ikke acceptere, at romaer og andre pantsamlere kommer og tager panten fra dem, den er tiltænkt i lufthavnen.

quote Det må være irriterende for Københavns Lufthavn, hvis pantsamlerne tager flaskerne og optager pladsen fra passagererne.

Ole Madum

- Jeg synes det lyder som en rigtig god idé, hvis det kan holde de personer væk, som ikke er ønsket af Københavns Lufthavn. Det må være irriterende for dem, hvis de tager flaskerne og optager pladsen fra passagererne, siger Ole Madum, som TV 2 Lorry fangede til en kort kommentar i lufthavnen, hvor han stod og ventede. 

Udover at tage pant fra pantstationerne optog flaskesamlerne ofte flypassagernes siddepladser i terminalerne, og derfor var de et probelm for lufthavnen. Det skriver Ekstra Bladet.

Ud over de nye skraldespande må vagterne nu bortvise folk, som opholder sig i lufthavnen længe - uden en gyldig flybillet.

- Jeg ville helt klart selv benytte mig af pantstationen, hvis jeg altså lige kom forbi med en pantflaske, siger Ole Madum. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik