Ny Lyngby-boss: Vi har fire seriøse bejlere

Lyngby har forhandlet om et salg til to engelske klubber, men der er også andre seriøse henvendelser.

Lyngby-direktør Birger Jørgensen fortæller, at klubben har fået fire seriøse henvendelser. Det skriver Lyngby på sin hjemmeside lørdag.

Ud over Aston Villa fra den næstbedste engelske række handler det om tre andre seriøse henvendelser. Både fra Storbritannien og længere sydpå i Europa.

- Jeg er meget glad, og jeg er meget træt. Der er blevet arbejdet på højtryk de seneste dage. Der er tale om en ny ejerkreds af meget kompetente og erfarne erhvervsfolk med et stort Lyngby-hjerte. 

- Dette er starten på et langsigtet projekt, der skal sikre, at der fortsat spilles superligafodbold i Lyngby. 

- Vi har fået en del millioner ind, men telefonerne er langt fra lukkede. Vi vil have et seriøst og langsigtet projekt denne gang, siger Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside. 

Alle lønninger betalt

Fredag lykkedes det Lyngby at skaffe millioner nok fra lokale og regionale investorer til at redde klubben og betale lønninger.

Nu handler det om at skabe ro for at kunne arbejde uden pres med de mange udenlandske klubber, der viser interesse for Lyngby, fortæller direktøren.

Birger Jørgensen vil ikke ud med, hvor mange millioner der er kommet ind. 

Han konstaterer blot, at der er nok, og at alle lønninger er betalt, men også at der i det langsigtede projekt ønskes flere penge. 

/ritzau/

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik