Ny fjordforbindelse giver penge i kassen

Huspriserne ved Roskilde Fjord ventes at stige på grund af den nye broforbindelse

I eftermiddag begynder byggeriet af en ny forbindelse over Roskilde Fjord ved Frederikssund. Og dermed kan køplagede bilister se frem til, at der - om nogle få år - kommer en ende på deres trafikale lidelser. Og samtidig kan de gnide sig i hænderne, for mange af dem vil også blive mere velhavende.

For den bedre forbindelse - den kortere transport tid mod hovedstadsområdet vil få huspriserne til at stige. Det mener i hvert fald Kasper Nielsen Lilja fra LokalBolig i Frederikssund. Til Frederiksborg Amts Avis siger han:

-Der er lidt psykologi i det, når man kan se, de arbejder på den nye bro hver dag. I de sidste tre-fire måneder har vi tydeligt kunnet mærke, at der er flere folk, der vil flytte fra Frederikssund og over på den anden side af fjorden, og at der kommer folk fra København, der gerne vil flytte længere ud. Det er lidt som med en lottokupon, at man tager glæden lidt på forskud, siger

Hidtil har bilisterne måttet nøjes med den gamle Kronprins Frederiks Bro. Den er fra 1935 og så smal, at den har endog meget svært ved at klare presset fra nutidens trafikmængde - derfor opstår der dagligt kø omkring broen.

Den nye forbindelse ventes færdig i 2019.

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik