Ny dansk butikskæde indtager Amager, Glostrup og Helsingør

Inspirations-butikkerne lukker, men et nyt koncept er på vej.

En ny isenkræmmerkæde slår dørene op den 1. november. Det sker efter Imerco opkøbte en stor andel af konkurrenceten Inspiration.

En del af Inspirations-butikkerne vil blive omdannet til Imerco, mens 20 butikker åbner under det nye navn Værsgod. 

Her åbner de nye Værsgo-butikker i Lorrys område:

  • Amager
  • Glostrup
  • Helsingør
  • Illum, København

Efter planen skal de 20 butikker stå klar til at åbne 1. november, og yderligere fire butikker planlægges at åbne senere på året. 

Den oprindelig plan var, at de to butikskæder skulle fusionere men den plan satte konkurrencemyndighederne en stopper for. Efter et år er myndighederne kommet med afgørelsen om, at Imerco af konkurrencemæssige grunde kun må overtage lige over halvdelen af konkurrentens butikker. De resterende 20 forretninger fortsætter derfor under det nye navn Værsgod.

- Det var klart et ønske at overtage 45 butikker. Nu har vi fået en løsning, der hedder sig, at vi får 25, siger Frederik Brønnum, administrerende direktør for Imerco, til TV 2. 

Nyt bolig-koncept i støbeskeen

Udover overtagelsen og de nye Værsgod-butikker planlægger Imerco også at lancere et nyt koncept i 2018. Det nye koncept kaldes Imerco Home, og kommer til at bestå af om mod 50 butikker og vil have fokus på bolig og indretning.

- Vi ser et stort potentiale i at satse mere på bolig og indretning. I de nye Imerco Home-butikker vil kunderne møde en anderledes og mere spændende butiksoplevelse med nye varer og større fokus på bolig og inspirerende indretning, siger Frederik Brønnum, administrerende direktør i Imerco, i en pressemeddelelse. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik