Ny cykelbutik hædret med international designpris for indretningen

United Cycling ved Nymølle i Allerød har vundet prisen som bedste Multibrand Store i verden ved Frame Awards-uddelingen i Amsterdam.

På hjørnet af Slangerupvej og Nymøllevej, lige over for Lynge Drive-in biografen, ligger en af verdens bedst indrettede butikker.

Den titel kan United Cycling Lab & Store bryste sig af, efter den nyåbnede cykelbutik blev udnævnt til Årets Multibrand Store ved den internationale designprisuddeling Frame Awards.

Inden for kategorien Spatial Retail (rumlig detail, red.) løb cykelbutikken med juryens pris ved uddelingen i Amsterdam, hvor de bedste indretningsprojekter i verden hædres.

 
 
Foto: Alastair Philip Wiper

- Det gør mig stolt og glad, at United Cycling nu er beæret med Frame Award. Men det gør mig mindst lige så glad at se hvordan stedet allerede er blevet et centrum for cykling. Et sted der tiltrækker cykelentusiaster fra nær og fjern. Det gælder både som gæster i butikken, men også for business – og club events, siger Henrik Lyngbye Pedersen, ejer af United Cycling.

United Cycling åbnede i september 2018, og bag butikkens nu prisbelønnede indretning står Johannes Torpe Studios.

 
 
Foto: Alastair Philip Wiper

- Vi har skabt noget fuldstændigt uventet. Noget der ikke er set før. Resultatet er et klinisk og futuristisk labratorie for den passionerede og seriøse cykkelrytter. Vi kalder det et moderne kloster for cykelvidenskaben, siger Johannes Torpe.

Prisuddelingen Frame Awards er grundlagt af interiørdesignmagasinet Frame Magazine.

 
 
Foto: Alastair Philip Wiper

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik