Ny Brøndbytræner: Brøndby har størst potentiale

Brøndbys nye cheftræner Thomas Frank mener, at Brøndby er den klub i Danmark med størst potentiale.

Den 39-årige Thomas Frank skal være ny cheftræner Superligaklubben Brøndby. Den nu forhenværende U19-landstræner er et forholdsvis ubeskrevet blad, men Brøndbys nye bestyrelse har valgt at satse på ham. Og det glæder Thomas Frank.

Han mener, at Brøndby ganske enkelt er den Superligaklub med størst potentiale.

- Først og fremmest er det en kæmpe mulighed for mig. Brøndby er den klub i Danmark med størst potentiale, og jeg er beæret over at blive valgt til at være en central del af det nye spændende projekt, siger han i en pressemeddelelse fra Brøndby.

- Jeg ser det som min fornemste opgave at vinde kampe i Superligaen samt at bygge bro mellem talentholdene og førsteholdet. Vi skal videreudvikle det fantastiske talentarbejde, der allerede eksisterer i klubben, og i endnu højere grad få udbytte af det længere oppe i systemet.

Thomas Frank og Brøndby tager selv i pressemeddelelsen fat i, at han endnu ikke har været træner på seniorniveau. Han mener, naturligt nok ikke, at det er et problem.

- Jeg ser det kun som en udfordring og et naturligt skridt i min udvikling som træner. Seniorfodbold er også 11 mod 11, og når du træner de allerbedste ungdomsspillere i landet, så er de taktiske principper og mandskabsbehandlingen ens.

FCN er et forbillede

Det er Brøndbys nye bestyrelse, som mandag fyrede cheftræner Auri Skarbalius og sportschef Ole Bjur.

Klubbens nye bestyrelsesformand Aldo Petersen siger tirsdag i Ekstra Bladet, at det tidligere mesterhold FC Nordsjælland nu skal være Brøndbys inspiration.

- FCN er en direkte inspiration og forbillede på, hvordan Brøndby skal udvikles. Vi mener bare, at vi har et større stadion, en enorm fanbase og på den måde et stærkere fundament, siger han.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik