Ny app skal udkonkurrere Facebook, Instagram og Snapchat

En ny app, der er udviklet af en 22-årig iværksætter fra Hellerup, skal tage kampen op med de nuværende giganter indenfor de sociale medier.

Daniel Delouya arbejder på højtryk i sin mors hus i Hellerup. Tiden går dog ikke umiddelbart med huslige pligter eller lektier, men med et helt specielt projekt.

De seneste fire måneder har arbejdet stået på intensiv programmering på appen UpToo, som han selv har udviklet og har store planer med for fremtiden.

quote En algoritme sørger for, at det er de bedste posts med flest likes, der kommer frem i featet, når man er inde i appen.

Daniel Delouya, Opfinder, UpToo

Det skal være sådan, at folk skal føle, at de går glip af noget, hvis de ikke kommer ind på APPen hver dag og ser de mest populære posts. Det er planen, siger den unge iværksætter og opfinder bag app, Daniel Delouya.

Skal konkurrere med de største

Appen UpToo har har lige ramt app-storen i dag. UpToo er et socialt medie som - ifølge udvikleren - skal tage kampen op mod giganter som Facebook, Instagram og Snapchat og det han kalder "de gamle sociale mediers begrænsninger".

Det hele er bygget op omkring billeder og video og vi gør det anderledes end de andre sociale netværks. Daniel Delouyas app er ikke båret af vennekreds eller følgere som de andre sociale medier, for når man poster noget, er det til alle som har appen installeret.

quote Han er den mest hårdtarbejdende person, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Han går virkelig op i det han laver.

Simon Benfeldt Jørgensen, Ven

Appen er ifølge opfinderen fri for de begrænsninger, der er på de øvrige sociale medier. Det er antal likes, der bestemmer, hvor synlig man bliver på appen.

- Der er en algoritme, der sørger for, at det er de bedste posts med flest likes, der kommer frem i feeded, når man er inde i appen.

Opbakning fra kollega

Ifølge en ven og tidligere rejsekammerat er der også stor tiltro til den nye app. Han har rejst med Daniel Delouya i San Francisco for nylig, hvor de to sammen forsøgte at bryde igennem med en dating app, og han har derfor fuldt UpToo-appen tæt.

- Han er den mest hårdtarbejdende person, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Han går virkelig op i det han laver siger Simon Benfeldt Jørgensen, og det er Daniel Delouya selv meget enig i:

- Jeg brænder så meget for iværksætteri. Dengang vidste jeg, at hvis jeg kunne lære at programmere så var jeg også sikret job i fremtiden, siger han.

Målsætningen er flere hundrede millioner brugere, men ifølge opfinderen må tiden vise, om de store tanker holder vand. Indtil videre fungerer den til iPhone, og der vil senere komme en udgave til Android-enheder.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik