Ny app redder frustrerede forældre

Ordet forældreintra får rigtig mange til at tage sig hovedet, fordi systemerne ofte er indviklede og alt andet end brugervenligt, men ny app ændrer ved det 600.000 mødre og fædre bruger skolernes intranet.

Men der er både problemer med notifikationer og login hvilket gør det yderst indviklet, hvis man for eksempel har flere børn på forskellige skoler.

Derfor har en frustreret far udviklet en gratis app, der gør det lettere for forældre at finde rundt i børnenes hverdag.

"Skolen tvinger folk til at bruge systemet for at holde kommunikationen mellem lærerne og forældrene. Og det er fint nok. Men løsningen er ikke fin nok. Den halter mange år bagefter," siger Morten Slott Hansen, som er far til Marcus i 1B, og som arbejder er lead android developer.

Han har nu udviklet appen F Intra, som er en såkaldt wrapper, der lægger sig rundt om det eksisterende system og retter op på manglerne.

Morten Slott Hansen forsikrer forældre, at de ikke går glip af noget ved at installere app'en, men derimod får en mere brugervenlig udgave af det eksisterende system.

Se hele interviewet med Morten Slott Hansen I Kont@kt HER.

Følg os også på de sociale medier:

www.facebook.com/lorrykontakt

Twitter og Instagram: Lorrykontakt

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

lise nør

Lise Nørgaard modtager statslig hæderspris som 103-årig

20200103-093918-A-1920x1281we

Fem nye ansatte skal bekæmpe social kontrol i København

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere