Foto: TV2/Lorry

Ny app redder frustrerede forældre

Ordet forældreintra får rigtig mange til at tage sig hovedet, fordi systemerne ofte er indviklede og alt andet end brugervenligt, men ny app ændrer ved det 600.000 mødre og fædre bruger skolernes intranet.

Men der er både problemer med notifikationer og login hvilket gør det yderst indviklet, hvis man for eksempel har flere børn på forskellige skoler.

Derfor har en frustreret far udviklet en gratis app, der gør det lettere for forældre at finde rundt i børnenes hverdag.

"Skolen tvinger folk til at bruge systemet for at holde kommunikationen mellem lærerne og forældrene. Og det er fint nok. Men løsningen er ikke fin nok. Den halter mange år bagefter," siger Morten Slott Hansen, som er far til Marcus i 1B, og som arbejder er lead android developer.

Han har nu udviklet appen F Intra, som er en såkaldt wrapper, der lægger sig rundt om det eksisterende system og retter op på manglerne.

Morten Slott Hansen forsikrer forældre, at de ikke går glip af noget ved at installere app'en, men derimod får en mere brugervenlig udgave af det eksisterende system.

Se hele interviewet med Morten Slott Hansen I Kont@kt HER.

Følg os også på de sociale medier:

www.facebook.com/lorrykontakt

Twitter og Instagram: Lorrykontakt