Ny anholdelse i skudsag fra Køge

Politiet kræver 23-årig mand fængslet for et drabsforsøg på en 22-årig mand i Køge den 27. april.

Midt- og Vestsjællands Politi har anholdt endnu en person i forbindelse med en skudepisode på Søndre Viaduktvej i Køge den 27. april. I forvejen sidder en 20-årig mand fængslet i sagen.
- Det drejer sig om en 23-årig mand med forbindelse til bandemiljøet. Han blev anholdt torsdag og vil i dag blive fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling, siger vicepolitiinspektør Per Heide Sørensen til Ritzau.
Den 23-årige er sigtet for drabsforsøg på en 22-årig mand. Den 22-årige sad i sin bil, da der blev affyret flere skud mod ham fra en sort Audi.
Den 22-årige blev ikke selv ramt af skuddene, men hans bil blev ramt flere gange.
- Vi mener, at den anholdte har været med i bilen, som der blev skudt fra, fortæller Per Heide Sørensen.
Politiet anholdt i første omgang en 19-årig mand i sagen. Siden blev en 20-årig mand anholdt, og i den forbindelse fandt politiet ud af, at den 19-årige ikke havde noget med episoden at gøre. Han blev derfor løsladt.
På det seneste har der været flere skudepisoder i Køge og omegn. Politiet mener, at det er personer med tilknytning til bandemiljøet, der står bag.
- Der er ikke tale om bandeopgør, som er styret oppefra på nogen måde. Det er formentlig noget personfnidder, siger Per Heide Sørensen.
Det er særligt rockergruppen Bandidos og indvandrergrupperne Black Cobra og Bloodz, der har etableret sig i Køge og omegn.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik