Ny aftale mellem Hells Angels og Bandidos

Præsidenten for Bandidos Michael Rosenvold og Hells Angels talsmand Jørn Jønke Nielsen bekræfter overfor DR Nyheder, at de har indgået en samarbejdsaftale.

Den nye samarbejdsaftale er angiveligt afløseren for den aftale Bandidos officelt rev i stykker i 2010.

Efter rockerkrigen i 1997-1998 indgik Bandidos og Hells Angels en freds- og samarbejdsaftale, der først og fremmest handlede om hvilke byer de to rockergrupper måtte have klubber i - og hvilke byer der var forbudt område. Aftalen handlede også om, at man ikke måtte optage hinandens frafaldne medlemmer.

 

Men i 2010 gik Bandidos daværende præsident Jim Tinndahn offentligt ud og sagde, at han havde revet aftalen i stykker. Det skete efter en længere periode, hvor begge klubber angiveligt havde krænket den gamle aftale, både når det gjaldt, hvor de måtte starte klubber og det med at de ikke måtte optage hinandens frafaldne medlemmer.

Det er angiveligt en genetablering af den aftale, der nu er indgået.

Ifølge DR Nyheders oplysninger har de to rockergrupper forhandlet om aftalen siden efteråret 2012. I september var det tæt på at komme til egentlig konflikt i mellem de to grupper, da ukendte gerningsmænd påkørte Bandidos klubhus på Amager med en lastbil.

 

Situationen kom under kontrol og de to grupper begyndte at forhandle. Forhandlingerne gik dog helt i stå, da Bandidos optog den tidligere HA rocker Brian Sandberg. Men nu er de to rockergrupper altså angiveligt nået til enighed. Detaljerne er endnu ikke offentlige.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik