Nu kan du tjekke din rejsetid med Cityringen

I en særlig udgave af rejseplanen kan nysgerrige borgere nu se, hvordan deres rejser kan se ud, når Cityringen er køreklar.

Er du spændt på, hvor meget kortere din transporttid bliver, når Cityringen åbner til sommer? Nu behøver du ikke vente længere.

quote Den særlige version af rejseplanen giver passagererne mulighed for allerede nu at planlægge deres rejse

Rebekka Nymark, metroselskabets kundedirektør

I en særlig udgave af rejseplanen kan du nemlig allerede nu slå rejser op, og se hvordan Cityringen kommer til at påvirke din tur til arbejdspladsen, skolen, biblioteket eller din yndlingscafé.

- (…) Den særlige version af rejseplanen giver passagererne mulighed for allerede nu at planlægge deres rejse mest effektivt og bl.a. tjekke, hvor hurtigt de kan komme rundt i byen, når Cityringen åbner med 17 nye stationer, siger Metroselskabets kundedirektør, Rebekka Nymark, i en pressemeddelelse.

Nyt Bynet vil skabe forandringer

I hovedstadsområdet vil de 17 nye metrostationer og flere store skiftesteder betyde, at borgerne har mulighed for mere effektivt at rejse rundt.

Som en del af projektet laves Nyt Bynet, som skal binde busserne med de eksisterende metro- og toglinjer.

quote Vi vil godt give kunderne god tid til at lære de nye rejseveje at kende

Camilla Struckmann, Movias kommunikationsdirektør

Det nye bynet betyder konkret, at 33 buslinjer skal ændres, så de passer til Cityringen. Men selvom der vil ske ændringer, så er langt de fleste sikret gode transportmuligheder.

Ifølge Movie vil 95 procent af passagererne nemlig have under 400 meter til bus, tog eller metro.

De mange ændringer og nye muligheder betyder, at borgerne skal vænne sig til den nye sammensætning. Derfor har Movia givet folk muligheden for allerede nu at orientere sig om de nye rejsemuligheder.

- Med 17 nye metrostationer bliver der også mange nye steder, busserne skal køre hen. Det betyder, at nogen skal vænne sig til at bruge en anden bus, end de plejer, for at komme f.eks. i skole eller på arbejde, mens andre skal bruge metro noget eller hele vejen. Vi vil godt give kunderne god tid til at lære de nye rejseveje at kende, og derfor går vi ud allerede nu”, siger Movias kommunikationsdirektør, Camilla Struckmann.

Du kan tjekke din kommende rejse med det nye bynet og Cityringen på nytbynet.dk/rejseplanen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik