Nu kan du få pengene tilbage for hamstrede klippekort

DSB er klar til at give alle pengene tilbage til de danskere, som har hamstret klippekort i dyre domme.

Hvis du har hamstret klippekort i dyre domme op til stoppet for salg af klippekort den 1. juli, så kan du nu få alle pengene tilbage fra DSB - kvit og frit.

Det fortæller underdirektør i DSB, Anne-Lise Bach Sørensen.

- Der er en del kunder, der har hamstret klippekort, og måske også hamstret dem i store mængder, siger hun og fortsætter:

- Det, vi tilbyder nu, da det hele jo er blevet udskudt til juni 2014, er, at de, som gerne vil have kortene refunderet, får mulighed for det.

DSB-kunder kan fra mandag få refunderet den fulde pris for klippekortene i billetsalget på Københavns Hovedbanegård, Nørreport og Roskilde Station. Men der kan være fordele ved at beholde sit klippekortslager, mener Anne-Lise Bach Sørensen.

- Omvendt kan man sige, at nu er klippekortene jo bare gyldige i to år, så kunderne har sikret sig billetter i to år til "gammel" pris, siger hun.

Det var meningen, at salget af klippekort skulle stoppe den 1. juli.

Kritikken af rejsekortet nåede dog så stormfulde højder, at Trafikstyrelsen og trafikselskaberne i hovedstadsområdet måtte krybe til klippeautomaten og forlænge salget af papirklippekort frem til 1. juni 2014.

Tilbuddet om fuld refusion uden gebyr for de hamstrede klippekort løber til slutningen af juli.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik