Foto: TV2/Lorry

Nu kan du få pengene tilbage for hamstrede klippekort

DSB er klar til at give alle pengene tilbage til de danskere, som har hamstret klippekort i dyre domme.

Hvis du har hamstret klippekort i dyre domme op til stoppet for salg af klippekort den 1. juli, så kan du nu få alle pengene tilbage fra DSB - kvit og frit.

Det fortæller underdirektør i DSB, Anne-Lise Bach Sørensen.

- Der er en del kunder, der har hamstret klippekort, og måske også hamstret dem i store mængder, siger hun og fortsætter:

- Det, vi tilbyder nu, da det hele jo er blevet udskudt til juni 2014, er, at de, som gerne vil have kortene refunderet, får mulighed for det.

DSB-kunder kan fra mandag få refunderet den fulde pris for klippekortene i billetsalget på Københavns Hovedbanegård, Nørreport og Roskilde Station. Men der kan være fordele ved at beholde sit klippekortslager, mener Anne-Lise Bach Sørensen.

- Omvendt kan man sige, at nu er klippekortene jo bare gyldige i to år, så kunderne har sikret sig billetter i to år til "gammel" pris, siger hun.

Det var meningen, at salget af klippekort skulle stoppe den 1. juli.

Kritikken af rejsekortet nåede dog så stormfulde højder, at Trafikstyrelsen og trafikselskaberne i hovedstadsområdet måtte krybe til klippeautomaten og forlænge salget af papirklippekort frem til 1. juni 2014.

Tilbuddet om fuld refusion uden gebyr for de hamstrede klippekort løber til slutningen af juli.