Nu frygter politiet en forbrydelse: Lars er stadig væk

Lars Halvor Hermansen forsvandt den 18 september. Politiet beder om hjælp.

I arbejdet med at finde ud af, hvad der er sket med den forsvundne Lars Halvor Hermansen fra Birkerød oplyser Nordsjællands Politi nu i en pressemeddelelse, at de frygter, at manden har været "udsat for en alvorlig forbrydelse."

-Det er summen af de efterforskningsskridt vi har taget - det vil sige den viden, vi har om hans færden og om hans person, der gør, at det ser mystisk ud. Og det fører så til, at vi formulerer os som vi gør, siger Henrik Gunst, der er politikommissær i Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Han siger videre, at politiet efterforsker sagen "bredt", men har derudover ikke yderligere oplysninger.

Pårørende til den 52-årige mand var sidst i kontakt med ham den18. september ved 19-tiden. Efterforskningen har vist, at han på det tidspunkt befandt sig i eller i nærheden af Farum.

Lars Halvor Hermansens bil er blevet fundet på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø torsdag den 4. oktober. Et vidne har til politiet oplyst, at han har set bilen parkeret samme sted den 30. september. Der er tale om en sort Seat Altea, 2007 på papegøjeplader med  nummeret AX 46 542.

Lars Halvor Hermansen ejer en sort Seat Altea af årgang 2007 med registreringsnummeret AX 46 542.
Lars Halvor Hermansen ejer en sort Seat Altea af årgang 2007 med registreringsnummeret AX 46 542.
Foto: Nordsjællands Politi

Lars Halvor Hermansen beskrives som 180 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning, og han var sidst set iført mørkeblå cowboybukser, mørkeblå Levi’s skindjakke, sort Levi’s bluse og sorte Adidas sko.

Nordsjællands politi vil meget gerne høre fra vidner, der har set Lars Halvor Hermansen  eller hans bil i dagene omkring hans forsvinden.

Borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen og dennes færden på dagen, hvor han forsvandt, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 114. Nordsjællands Politi hører også gerne fra borgere, som ønsker at være anonyme, undertsreger de i en pressemeddelelse.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik