Kontrakten ophæves: Nu er Nicki Bille definitivt fortid i Lyngby Boldklub

Nicki Bille har sparket til bolden for sidste gang i Lyngby Boldklub.

- Vi er rigtig triste over situationen, for vi havde selvsagt håbet på et andet udfald, og vi havde troet på, at vi kunne hjælpe Nicki med en ny tilværelse, udtaler cheftræner for Lyngby Boldklub, Mark Strudal, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det var derfor klubben gik ind i det her, og vi har involveret et stort netværk af forskellige personer for at hjælpe Nicki. Vi gjorde det rigtige ved at give Nicki chancen, men det lykkedes desværre ikke, og det er vi kede af.

I dag har Lyngby Boldklub offentliggjort, at fodboldspilleren med det blakkede ry, Nicki Bille, er fortid hos De Kongeblå.

Truede mand

Det sker på baggrund af en anholdelse og senere sigtelse om trusler og trusler om vold i det indre København.

Episoden skete mandag middag, hvor Nicki Bille angiveligt havde truet en person i krydset mellem Larsbjørnsstræde og Fiolstræde.

Vidner fortalte i mandags til TV 2 Lorry, at en person blev truet med en pistol, som senere blev fundet af politiet.

Politiet fandt en luftpistol, der var smidt under en bil, kort efter hændelsen havde fundet sted.

Sportsdirektør: "Vi ærger os helt vildt"

Sportsdirektør Birger Jørgensen er enig i, at klubben gjorde det rigtige ved at give Nicki Bille chancen for at komme på ret køl.

Han har stor sympati for de personer, der både personligt og professionelt investerede i at få Nicki Bille på ret kurs.

- Vi ærgrer os helt vildt, og jeg har meget stor respekt for de folk her i huset, der lagde hovedet på blokken og sagde, at det her godt kunne lykkes. Vi har individuelt og som klub gjort alt, hvad vi kunne, og det er synd for alle her i huset og udenfor, der har brugt uanede ressourcer og masser af energi på at hjælpe Nicki. Men hvis vi skal være tro mod klubbens værdier, så var der ikke anden udvej lyder det fra Birger Jørgensen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik