NOVO investerer 500 mio. i Hillerød

Novo Nordisk investerer en halv milliard i nye, enorme lagerfaciliteter i Hillerød. Lageret skal håndtere alle indgående råvarer til Novo Nordisks produktion i Danmark.

Novo Nordisks fabrik i Hillerød har i dag omkring 1.900 medarbejdere, og det nye lagere skal beskæftige 70 medarbejdere.

- Investeringen i Hillerød understreger vores langsigtede planer om at investere i Danmark. Hillerød er et af Novo Nordisks strategiske produktionssteder, og vi ønsker at samle vores indgående flow af råvarer her, siger Susanne Hundsbæk-Pedersen, direktør for Devices & Supply Chain Management i Novo Nordisk i en pressemeddelelse fra koncernen her til morgen.

Første spadestik bliver taget i dag, den 3. september, og råvarelagret forventes at være i fuld drift i slutningen af 2017.

Fabriksparken i Hillerød blev grundlagt i 1992 med et samlet areal på omkring 1.650.000 m2, hvoraf omkring 90.000 m2 anvendes til produktion, forskning og udvikling.

Området huser faciliteter til forskning og udvikling indenfor Novo Nordisks injektionspenne samt tre produktionsanlæg: en fabrik til støbning og præmontage af komponenter, en til påfyldning, montage og pakning af diabetesfærdigvarer og en til fremstilling af aktive lægemiddelstoffer til blødermedicin.

Novo Nordisk har løbende foretaget investeringer i fabriksparken på i gennemsnit omkring 350 millioner kroner om året.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik