Norwegian på vej med oversøiske ruter fra København

Skandinaviens næststørste flyselskab Norwegian vil flyve langdistanceruter fra København.

Skandinaviens andetstørste flyselskab, Norwegian, vil starte langdistanceruter fra Københavns Lufthavn. Nyhedsbrevet Check-In.dk erfarer, at der mindst bliver tale om en langdistancerute til en destination i USA-staten Florida.

Planerne om flyselskabets nye langdistancesatsning vil blive præsenteret på et pressemøde i Københavns Lufthavn torsdag af Norwegians topchef, Bjørn Kjos.

Check-In.dk skriver, at det dermed er definitivt, at København også bliver en del af den storstilede satsning på langdistanceflyvninger til lavpris, som Norwegian går i luften med den 30. maj i år.

I første omgang med flyvninger fra Oslo og Stockholm til Bangkok og New York. Tidligere har Norwegian sagt, at København naturligvis kom med på vognen på et tidspunkt.

Norwegians premiereflyvninger bliver med to ældre Airbus A340-fly og ikke de spritnye og supermoderne Boeing 787 Dreamliner-fly, som det ellers var planen.

På grund af det verdensomspændende flyveforbud for denne flytype er Norwegians to første Dreamlinere forsinkede.

Ud over at være Skandinaviens andetstørste flyselskab er det også det tredjestørste lavprisselskab i Europa. Selskabet flyver på 300 ruter til 114 destinationer i Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Selskabet beskæftiger 2500 ansatte og råder over 68 fly.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

Københavns lufthavn

Lufthavnen fyrer igen medarbejdere

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere