North ude - Astralis klar til semifinale

FC Københavns Counter-Strike hold North tabte her til eftermiddag i kvartfinalen i PGL Major i Krakow. Astralis vandt i går og er gået videre.

North kunne ikke gøre deres danske konkurrenter fra Astralis kunsten efter, da de i dag tabte med samlet 0-2 til det polske hjemmebanehold Virtus Pro i kvartfinalen i Major-turneringen i Krakow.

quote Da de slog os i gruppespillet gjorde mange dem til store favoritter. Men en kvartfinale foran tusinder af medlevende tilskuere er bare noget andet, og vi vidste godt, vi kunne slå dem.

Markus "Kjaerbye" Kjærbye, Astralis

FC København-holdet North tabte med 9-16, 10-16 over to sæt, og er derfor færdige i CS:GO-turneringen (Counter Strike-Strike: Global Offensive), mens Astralis fra Sydhavnen i går kvalificerde sig videre til semifinalen.

Dermed fastholder Astralis muligheden for en gentagelse af den imponerende Major-sejr i Atlanta i januar efter gårsdagens sejr foran et top-tændte publikum i Krakows Tauron Arena med plads til omkring 15.000 tilskuere.

Astralis slog det tysk-ejede hold SK Gaming, der ligger nummer 1 på verdensranglisten, mens Astralis selv i skrivende stund ligger på en tredjeplads på ranglisten. 

SK Gaming består af fem brasilianske spillere, som qua deres vedensranglisteposition var turneringens store favorit. Men det så Astralis stort på, og med sejren på 2-0 (16-12, 16-6) er de fem danske verdensstjerner nu i semifinalen i turneringen, hvor den samlede præmiepulje lyder på 1 million dollars.

quote Det er det, vi er her for, altså at vinde det hele, men vi må bare sige, at der er så meget kvalitet på scenen i øjeblikket, at alle kan slå alle,  hvis topholdene ikke spiller op til deres allerbedste.

Markus "Kjaerbye" Kjærbye, Astralis

Markus ”Kjaerbye” Kjærbye fortæller:

- Vi ved, vi kan vinde over alle, når vores kommunikation kører, og vi spiller op til det, vi kan, men det er alligevel en vanvittigt fed fornemmelse at være i semifinalen, siger Markus "Kjaerbye" Kjaerbye.

Selvom Astralis-drengene har vundet over verdensrangslisten nummer 1 er der ifølge dem selv stadig lang vej til en sejr i turneringen, da verdenstoppen er tættere end nogensinde før, og at det derfor kræver en ekstraordinær indsats i den polske turnering, hvis de skal vinde det hele.

-  Det er det, vi er her for, altså at vinde det hele, men vi må bare sige, at der er så meget kvalitet på scenen i øjeblikket, at alle kan slå alle,  hvis topholdene ikke spiller op til deres allerbedste, siger Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

Semifinalemodstanderen bliver russiske Gambit, som tidligere fredag slog svenske FNATIC. Kampen afvikles lørdag eftermiddag kl. 16.30

 

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik