North spiller sig videre ved årets største turnering

Det københavnske Counter-Strike hold North er videre fra den indledende runde ved Majoren i Berlin.

Med den tredje sejr i streg spillede CS:GO-holdet North sig i nat videre fra den indledende runde ved Majoren 'New Legends Stage' i Berlin, der er en af årets største turneringer.

North, der har base i København, mødte østeuropæiske Cr4zy i, hvad der endte som en marathonkamp på over fire timer. To af de tre spillede baner endte i overtid og først efter midnat kunne North-spillerne juble over, at de nu er blandt holdene, der kæmper om den endelige sejr i Majoren.

- Jeg tror ikke, ord kan beskrive, hvad det betyder for os. Cr4zy spillede virkelig godt, så jeg er virkelig stolt af, at vi tog sejren til sidst, hvilket jeg også tror, man kunne se på os efter den afgørende runde, siger Markus "Kjaerbye" Kjærbye i en pressemeddelelse.

- Jeg er stolt af mine holdkammerater. Vi er kommet langt. Nu har vi et par dage, hvor vi skal arbejde endnu hårdere frem mod næste stadie af Majoren, siger Markus "Kjaerbye" Kjærbye.

Næste stadie af Majoren 'New Legends Stage' starter 28. august, hvor 16 hold kæmper om en præmiepulje på én million amerikanske dollars. Udover North vil også det danske hold Astralis deltage.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik