North afholder e-sportscamp for unge i efterårsferien

I efterårsferien kan børn og unge prøve kræfter med CS:GO, når North afholder e-sportscamp.

Flere af Norths spillere kommer forbi og hilser, mens der afholdes e-sportscamp i efterårsferien. Foto: North - Pressefoto

Foto: North - Pressefoto

Foto: North - Pressefoto

Foto: North - Pressefoto

1 af 4

Der findes fodbold- og håndboldskoler, og nu præsenterer det københavnske e-sportshold North Danmarks første og største Esport Camp.

Her kan børn og unge i efterårsferien, den 15. – 19. oktober, dyrke det populære computerspil CS:GO (Counter-Strike Global Offensive, red.).

- Vi giver børn og unge, der elsker CS:GO, mulighed for at få nye venner, udvikle deres færdigheder og få en fantastisk esportsuge, siger Christian Slot, pressechef hos North.

Læs også International hæder: Årets esportshold er fra Danmark

Plads til op mod 150 gamere

North Esport Camp afvikles mandag til fredag i efterårsferien i G4ME TIME, der er et stort esports-center i bunden af Telia Parken. Her er der hundredevis af gamer-computere med det nyeste udstyr, parat til at tage imod de unge.

Prisen for at deltage i campen er 1.299 kroner og med i prisen får man 30 timers intensiv gaming, sund frokost i Telia Parkens kantine, en musemåtte fra SteelSeries og læring fra dygtige trænere i trygge omgivelser en hel uge.

- Man kan sammenligne det lidt med DBU’s Fodboldskoler, hvor fodboldelskende børn får mulighed for at dyrke spillet og få nye venner. Det er efter samme filosofi, vi laver North Esport Camp, siger Christian Slot.

Han tilføjer, at flere af Norths spillere vil kigge forbi og hilse, mens der afholdes e-sportscamp.

Fakta om Norths e-sportscamp:

North Esport Camp afholdes i efterårsferien, mandag 15. – 19. oktober i G4ME TIME i Telia Parken
Børn og unge mellem 8-14 år kan få lov at dyrke og blive bedre til CS:GO med ligesindede
Det koster 1.299 kroner, hvis man tilmelder sig nu: Med i prisen er 30 timers læring, daglig sund frokost, en musemåtte fra SteelSeries, en t-shirt.
Der er dygtige trænere tilknyttet campen, som guider deltagerne igennem teori og praktiske øvelser.
Link til mere information: https://www.fck.dk/esportcamp


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik