Nørrebro Teater dropper fiaskoforestilling

Nørrebro Teater dropper nu den finske klimakomedie "Ud i kulden" efter usædvanligt dårlige anmeldelser, skriver berlingske.dk.

Lørdag bliver sidste spilledag - og dermed kommer den finske klimakomedie kun til at gå en sammenlagt en uge.

- Vi er ganske enig med de mennesker, der har været inde for at se forestillingen. Så enkelt kan det siges, forklarer teatrets marketingchef Katja Faurschou til berlingske.dk.

Forestillingen, der ellers har garvede kræfter som Troels Lyby, Karen-Lise Mynster og Torben Zeller på rollelisten, fik i ugens løb en usædvanligt hård medfart af en samlet anmelderstand, der bl.a. kaldte "Ud i kulden" en kandidat til "årets dårligste forestilling".

Alle tre store morgenaviser var enige. Politiken afså kun et enkelt hjerte, mens Berlingske Tidende og Jyllands-Posten også kvitterede med en enkelt stjerne ud af seks. Dagbladet Børsen var endnu hårdere og smed ikke en eneste stjerne til forestillingen.

I morgen vil teatrets ledelse, som først har skullet indhente sin bestyrelses godkendelse til at aflyse forestillingen, sende en officiel pressemeddelelse ud. Af den fremgår det også, at teatret har fundet et erstatningsprogram.

- Der bliver ikke stille på Nørrebro Teater, siger Katja Faurschou til berlingske.dk


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik