Nørrebro-bande afviser mægling

Konflikten mellem Hells Angels (HA) og en gruppering af kriminelle drenge omkring Blågårds Plads på Nørrebro vil fortsætte.

Berlingske Tidende har talt med en stribe kilder, centralt placeret i Blågårds Plads-gruppen, som afviser, at mægling er en farbar vej.
- Der er ikke grundlag for en mægling lige nu. HA vil have to-tre af vores folk, vi vil ikke udlevere dem, og nu køres deres små hundehvalpe fra AK81 så rundt her og skyder på venners venner af Blågårds Plads - folk der er helt uskyldige. Det, HA vil have af os, kan vi ikke give dem. De tror, de bare kan hundse rundt med folk, som de altid har gjort. Men det finder vi os ikke i.
Ifølge Berlingske Tidendes oplysninger handler konflikten om uenighed om én konkret handel med stoffer, og det er den uenighed, som har flyttet scenen i bandekrigen til Nørrebro og hjertet af København, hvor der har været blodige opgør i Mjølnerparken, Korsgade og Rantzausgade - med flere helt uskyldige sårede og et drab på den 25-årige Mustafa Hsownay, som i går blev båret i ligtog ad Nørrebrogade.
Blågårds Plads-gruppen føler sig helt bortdømt af det danske samfund.
- Hells Angels har startet tre krige nu. De åbnede krigen med Bullshit, de åbnede krigen mod Bandidos, og nu har de så gjort det igen. Alligevel taler hele Danmark, medier og politikere, som om det er Nørrebro, indvandrere og Blågårds Plads, som er problemet. Det er simpelt hen grotesk, siger et medlem af Blågårdsplads-gruppen.
Justitsminister Brian Mikkelsen (K) siger, at grupperingen fra Nørrebro sætter sig i en »offer-rolle«.
- Blågårds Plads-gruppen er hårdkogte forbrydere. De er dømt for drabsforsøg, vold, trusler og narkohandel. De truer og ødelægger andre folks liv. Jeg ved udmærket, at rockerne er lige så brutale og afstumpede. Men det ændrer ikke på, at vi har ret til at beskytte vores land mod udlændinge, som bærer skarpladte våben. Det her lyder meget nationalistisk, men jeg siger: Ud af vores land!


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik