Nordsjællandske kommuner siger nej til fælles udbud af veje

Der var ikke stor nok opbakning blandt borgmestrene i Nordsjælland til at gå videre med et stort fælleskommunalt udbud på vejvedligeholdelsesområdet.

Derfor er planerne nu droppet, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Gribskov Kommune var gået sammen med Hillerød, Helsingør, Halsnæs, Hørsholm, Allerød, Furesø og Ballerup kommuner om at undersøge eventuelle gevinster ved at udbyde kommunernes i alt 2.000 km vej i ét samlet funktionsudbud i en periode på 15 år.

Revisionsfirmaet Ernst & Young udarbejdede en foranalyse for projektet, og det var den borgmestrene skulle diskutere på et møde forleden.

På mødet var der ikke flertal for at gå videre med idéen og lade Ernst & Young fortsætte det videre analysearbejde, og det er borgmester i Gribskov Kommune, Jan Ferdinandsen (K), skuffet over.

- Jeg er meget forbavset over, at det ikke bliver til noget. Jeg havde troet, at interessen blandt kommunerne var større, siger han.

Ifølge Jan Ferdinandsen var mange af kommunerne bundet op af øvrige aftaler på vejområdet. Derudover ønskede de ikke at lægge sig fast i så mange år frem.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik