Nordsjællandsk prinsessedrøm hitter i hele verden

Brudepar langt fra Danmark har ikke bare forelsket sig i hinanden, men også i et lille grønt plateau i Hillerød.

Hong Kong, Australien og Brasilien. 

Gæsterne på Slotssø Palæet er blevet mere og mere eksotiske de seneste år.

 

 

Brudepar tager turen fra den anden side af kloden for at sige ja til hinanden midt i den nordsjællandske hovedstad - og snart kan der komme endnu flere internationale kærlighedserklæringer til byen. 

Det britiske magasin Perfect Weddings har nemlig også fået øjnene op for den lille plet danske græs med udsigt til slotssøen og Frederiksborg Slot. 

quote Hillerød er en fantastisk by, og vi har en perle af et slot, som alle synes er en prinsessedrøm.

Karina Skovmand, eventarrangør, Slotssø Palæet

Nu udgiver de en fem sider lang fotoreportage i deres martsudgave om det romantiske sted i Hillerød, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Vi kan takke de sociale medier for, at udlandet har fået øjnene op for os. Vi får tit henvendelser på de sociale medier - især instagram - fordi det er et billedmedie, og folk synes, her ser fantastisk ud, siger Karina Skovmand, eventarrangør ved Slotssø Palæet i Hillerød.

 

Hun er overbevist om, at det dog ikke kun er palæet, danske og udenlandske brudepar falder for. Det er hele byen og drømmen om et prinsessebryllup, mener hun.

- Vi poster selv en del om vores omgivelser også. Vi synes, Hillerød er en fantastisk by, og vi har en perle af et slot, som alle synes er en prinsessedrøm. Det vil de rigtig gerne op til, siger Karina Skovmand. 

I 2017 har stedet været fuldt booket med bryllupper hver fredag og lørdag, og tempoet bliver ikke sat ned i år. De forventer booket fra maj til omkring november.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik