00:34

Nordsjællandsk kommune flirter vildt med københavnerne

Gribskov vil åbne folks øjne for den økonomiske gevinst ved at flytte til den nordsjællandske kommune.

Gribskov Kommune forsøgte lørdag at kapre nye borgere til kommunen.

Det skete udenfor Forum, hvor der er boligmesse. Her tog nordsjællænderne utraditionelle metoder i brug for at lokke nye borgere til - og 'forvandlede' blandt andet almindelige biler til Mercedes-modeller.

Man kan få 8000 mere til sig selv om måneden efter skat, hvis man bor til et hus til knapt to millioner, som der er mange af i Gribskov.

 Alice Ballin, kommunikationsrådgiver

- Vi prøver at lave en gimmick, der skal få folks øjne op for, at man kan flytte til Gribskov og få mere overskud i hverdagen og flere penge til det, man drømmer om, siger Alice Ballin, der er kommunikationsrådgiver i Gribskov Kommune. 

Den utraditionelle happening ved Forum var en del af markedsføringen 'Gribskov – et lidt bedre liv' - en kampagne, der skal åbne folks øjne for den økonomiske gevinst ved at flytte til den nordsjællandske kommune.

Læs også Skattejagt og fisketure: Gribskov frister nye borgere

- Man kan få 8000 mere til sig selv om måneden efter skat, hvis man bor til et hus til knapt to millioner, som der er mange af i Gribskov, i forhold til hus eller lejlighed til godt fire millioner i København eller omegnen, siger Alice Ballin til TV 2 Lorry.

Gribskov Kommune oplever befolkningstilvækst i disse år, og det er en tendens, man gerne vil fremme. Derfor gør kommunen nu en særlig indsats for at fortælle, at Gribskov har rigtig meget at byde på - og samtidig ligger i overkommelig afstand fra København.