Nordsjællands politi i større jagt på narkobilist

Natlig biljagt gennem et større område i Nordsjælland

Det udviklede sig til en længere biljagt, da en politipatrulje liger efter klokken 02.00 i nat stødte på en Ford Galaxy, der var meldt stjålet. Føreren af et stjålne køretøj ønskede nemlig ikke at standse for politiet og forsøgte at stikke af.

Politiets patruljevogn satte efter den flygtende Ford Galaxy og fik hurtigt følge af en hel del andre patruljebiler.

Biljagten  foregik fra Isterødvej, via Sjælsmarkvej, Kongevejen, Nymøllevej, Hillerød-motorvejen, Farum, Bistrupvej, Vasevej, Birkerød Kongevej, Ravnsnæsvej, Rungstedvej, Rungsted Strandvej, og videre ad Strandvejen til Bernstorffsvej, hvor den endte med at den stjålne bil påkørte en patruljevogn, der holdt stille på stedet.

Ifølge politiets døgnrapport var hastigheden et godt stykke over de hastighedsbegrænsninger, der er i området.

Da den flygtende bil holdt stille efter sammenstøddet med politibilen, forsøgte føreren at stikke af til fods, mens en 20-årig mandlig passager fra Søborg blv anholdt på stedet. Lidt efter lykkedes det en politihund at standse den flygtende chauffør, som er en 29-årig mand fra Frederiksberg

Han blev skønnet påvirket af spiritus og narko, og betjentene har gennemført både alkhol og narkotest, for at få det bekræftet. Manden har frakendt kørekort og blev sigtet for at overtræde frakendelsen, og han bælev i samme forbindelse sigtet for narkobesiddelse.

Formentlig kommer han  efter anholdelsen - ikke ud at køre lige foreløbig.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik