Nordsjælland tager sensationssejr over AGK

Nordsjælland Håndbold vinder 25-23 over AG København og bliver dermed første hold, som slår københavnerne.

Håndboldherrerne fra Nordsjælland brød forbandelsen og blev det første hold, som slog AG København i denne sæson.
Nordsjællænderne vandt opgøret i slutspillets Pulje 1 med 25-23.
Det blev en nervepirrende afslutning på opgøret.
Men vendepunktet indtraf, da Nordsjælland et minut før tid indskiftede målvogter Søren Westphal, som snuppede et straffekast.
Dermed skulle Nordsjælland bare have tiden til at gå uden at lukke flere mål ind, og kort før tid fik hjemmeholdet scoret til slutresultatet 25-23.
AG København spillede ikke ligefrem sprudlende, men det kostede ingen større bekymringer i pausen hos træner Klavs Bruun Jørgensen, som dog efterlyste lidt flere mål.
I slutspillets to første opgør har AG København hentet smalle sejre mod henholdsvis Tvis Holstebro og AaB Håndbold.
Men denne gang kunne de ellers så suveræne københavnerne ikke redde sejren i land til slut.
AG København fører fortsat slutspillets Pulje 1 med seks point, og dermed bringer nederlaget ikke umiddelbart fare for københavnernes videre færd mod mesterskabet.