Nordsjælland slår Provence

Selvom prisen er 300 pund højere og ferien én dag kortere, så slår salget af rejser lige nu til Nordsjælland både antallet rejser til Provence og Loire-dalen hos det britiske rejsebureau »Intravel«.

"Intravel" forhandler det nordsjællandsk-udviklede oplevelseskoncept, som i Storbritannien hedder »Along the Danish Riviera«. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Med »Intravel« har vi fat i et turistsegment, som er højtforbrugende og købestærkt, som vil bo og spise godt, og der er vores Riviera-konceptet åbenbart gået rent ind. De har forelsket sig i ideen så meget, at vi lige nu slår to stærke destinationer i Frankrig og er Intravels mest solgte destination, fortæller direktør for VisitNordsjælland, Dorte Kiilerich.

Der er altså ikke tale om udsigt til masseinvasion af briter - men måske om nogle flere Jaguarer i gadebilledet til sommer. Eller briter på cykel, for en del af de solgte rejser er cykelrejser under overskriften »Love on a bike«.

Dorte Killerich vil bestemt ikke udelukke, at tv-serien »Forbrydelsen« kan tage en del af æren for succesen.

- Vi har ikke forsøgt at lave koblingen til tv-serien, men jeg ved fra VisitDenmark, at der er en stor afsmittende effekt på interessen for at besøge Danmark, siger hun til Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200407-124606-L-1920x1279we

Byggede luksusboliger i Nordsjælland: 18 udenlandske arbejdere anholdt

aalholm_kirke.jpg

playKrig mellem præster og menighedsråd: "Jeg har det elendigt", siger formand

fiskeauktion

playFiskegrossist i vildrede efter mink-aflivning: Frygter at brænde inde med tonsvis fiskeaffald

Boligpriser

Stigende boligpriser er blevet førstegangskøberes mareridt - få boligøkonomens bedste råd her

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere