Nordsjælland henter uafgjort i Herning

Det endte med en pointdeling mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland. Uffe Bech og Mads Albæk scorede.

FC Midtjylland og FC Nordsjælland delte i porten og spillede 1-1 i mandagens superligakamp på MCH Arena i Herning.

Nordsjælland formåede dermed ikke at lægge luft til forfølgerne fra Randers FC på tredjepladsen, og FCM kan stadig ikke sige sig helt fri fra nedrykningsspøgelset.

Uffe Bech åbnede scoringen for FC Nordsjælland kort før pausen, men Mads Albæk bragte balance i regnskabet midt i anden halvleg.

Tættest på sejr var gæsterne med et brændt straffespark, men også hjemmeholdet kunne have taget alle tre point, da Tim Janssen var tæt på før slutfløjt.

Midtjyderne startede ellers opgøret bedst og midtbaneaksen bestående af Kristian Bak og Petter Andersson formåede at stække de nordsjællandske hurtigløbere.

Alligevel lykkedes det unge Uffe Bech at score for udeholdet, da han kort før pausen slap fri på kanten af offside og gjorde det til 1-0. Nordstrand assisterede målet med en flot dybdebold, der sendte den vævre Bech alene igennem mod Lössl i målet.

FC Nordsjælland burde have udbygget føringen blot et par minutter senere, da Søren Christensen blev nedlagt i feltet og korrekt fik tildelt straffe.

Morten Nordstrands svage afslutning voldte dog ikke problemer for Jonas Lössl, og hjemmeholdet kunne gå til pause bagud med en enkelt.

De sjællandske gæster overtog initiativet i anden halvleg, og bedst som det lugtede af en nordsjællandsk scoring, slog FCM til. Rilwan Hassan afsluttede sit flotte soloridt i venstresiden med en tværbold til Mads Albæk, der bragte balance i regnskabet.

FC Nordsjælland er nu kun to point foran Randers FC på tredjepladsen, og FC Midtjylland er fem point over nedrykningsstregen.