Nordmænd må klare sig uden Ståle - han bliver i FCK til 2018

Står Norge uden landstræner inden længe, så skal de ikke kigge Ståle Solbakkens vej. Han bliver i FCK.

Norsk fodbold er i chok efter lørdagens 0-1-nederlag til Aserbajdsjan, og presset på landstræner Per-Mathias Høgmo er enormt.

Skulle det norske landshold pludselig stå uden træner, så er der dog ingen grund til at kigge mod FC København og Ståle Solbakken, skriver Ritzau.

quote Jeg forholder mig til kontrakten med FCK, og jeg ønsker ikke noget støj omkring det.

Ståle Solbakken

- Ståle har kontrakt frem til sommeren 2018. Vi vil fortsætte vores glimrende arbejde her i København. Ståle er FCK-træner i minimum den periode, siger FC Københavns direktør, Anders Hørsholt, ifølge den norske avis VG.

Den udlægning bekræfter Ståle Solbakken.

- Jeg forholder mig til kontrakten med FCK, og jeg ønsker ikke noget støj omkring det, siger Ståle Solbakken ifølge avisen.

Norsk avis: Det er nok nu Høgmo

Lørdagens nederlag medførte med det samme heftig kritik af Norges landstræner.

"Det er nok nu Høgmo: Gå af", skrev den norske avis VG således på sin hjemmeside i minutterne efter nederlaget i Baku.

I Norge hænger tilliden til Per-Mathias Høgmo flere steder i en tynd tråd, og præsidenten for Norges Fodboldforbund (NFF) erkender, at Høgmo skal evalueres efter opgøret mod San Marino tirsdag.

- Jeg er frygtelig skuffet over resultatet. Det er krystalklart. Først og fremmest er jeg skuffet, men vi har en dobbeltlandskamp nu, så det vil være forkert at gøre status nu.

- Nu må vi have fokus på tirsdagens kamp, og så må vi summere op efter den, siger Norges fodboldboss Terje Svendsen.

Norge nummer 70 på verdensrangliste

De norske medier gik søndag hårdt til Terje Svendsen, og han blev spurgt om, hvorvidt Høgmo har forbundets tillid.

- Så længe han er træner for Norge, så har han forbundets tillid, men vi skal jo evaluere. Det tager vi efter San Marino-kampen, siger Terje Svendsen.

Norge ligger i øjeblikket nummer 70 på verdensranglisten, mens Aserbajdsjan ligger nummer 133. Aserbajdsjan har seks point efter to kampe, da det blev til en 1-0-sejr over San Marino i første gruppekamp.

Kritikken af Per-Mathias Høgmo har været undervejs i nogen tid i Norge, og den fulgte også en del i optakten til lørdagens opgør.

VM-kvalifikationen fulgte i kølvandet på, at Norge missede EM-slutrunden i Frankrig, da det i to playoffkampe blev til nederlag til Ungarn både hjemme og ude.

Norge møder tirsdag San Marino på hjemmebane i landets tredje gruppekamp i VM-kvalifikationen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik