Nomineret til årets chef: Jeg er mere bonderøv end boss

Varehuschefen i Kvickly Albertslund er blevet nomineret til prisen som en af landets mest entusiastiske og forandringsskabende chefer.

For de fleste er indkøbsture i dagligvarebutikker nok noget, der bare skal overstås.

Men i Kvickly i Albertslund forsøger varehuschefen Jonas Møller at pifte stemningen op med smil, snak og forskellige påfund.

Og det er han så god til, at Jonas nu er blevet nomineret til årets Danish Retail Award, som hylder landets mest entusiastiske og forandringsskabende chefer. Det er Jonas Møllers egne chefer i Coop-hovedkontoret, der har valgt at indstille ham til prisen

Og nomineringen vækker stor glæde hos den 31-årige fynbo, der har været varehuschef siden butikkens åbning i 2015.

- Jeg har høje tindinger, men jeg vil sige, at tindingerne var endnu højere, for det hele sprang jo op og man var jublende lykkelig. Men jeg er samtidig også meget ydmyg, fordi jeg har nogle medarbejdere, der knokler en vis del ud af bukserne hver dag, siger Jonas Møller til TV 2 Lorry.

Danish Retail Award hylder landets mest entusiatiske og forandringsskabende chefer.

Arbejdet er en hobby

Han kalder arbejdet en hobby og sig selv for mere bonderøv end boss. 

- Hvis jeg kan få lov til bare at være den glade dreng på arbejdet og have den bonderøvsmentalitet, så er jeg rigtig, rigtig, glad, siger han.

Jonas Møllers medarbejdere er meget glade for at have ham som chef, siger de.
Jonas Møllers medarbejdere er meget glade for at have ham som chef, siger de.
Foto: TV 2 Kosmopol

I løbet af det seneste år har Kvickly Albertslund gjort sig positivt bemærket flere gange.

I efteråret 2017 blev Black Friday til Helping Friday, hvor kunderne blev opfordret til at købe ekstra ind og donere til socialt udsatte. Og ved juletid donerede man en masse overskudsmad til trængte familier. Og senest tog Jonas Møller turen ud til lufthavnen med en masse champagne for at fejre døve-kvindelandsholdet i håndbold, der vendte hjem med VM-guldmedaljer om halsen.

Og så er der naturligvis kunderne nede i Kvickly, som har lagt mærke til den energiske varehuschef.

- Jonas er en meget venlig fyr. En behagelig fyr, som gør en masse for andre mennesker, ude i det virkelig liv. Det er ikke alle butikker, der lever op til det, vil jeg sige, lyder det fra en de trofaste kunder.

En af de trofaste kunder hos Kvickly i Albertslund lovpriser varehuschefen.
En af de trofaste kunder hos Kvickly i Albertslund lovpriser varehuschefen.
Foto: TV 2 Kosmopol

Om Danish Retail Award

Danish Retail Award gives til tre entusiastiske og forandringsskabende butiks - og varehuschefer i Danmark, både inden for daglig- og specialvarehandel.

For at komme i betragtning til at vinde prisen skal de indstillede kandidater have vist ekstraordinære, synlige resultater og nytænkning i butikken – eksempelvis inden for CSR, miljø, uddannelse, trends, teknologi eller e-handel.

Prisvinderne får en studietur med alt betalt til Singapore for at opleve detailhandel i verdensklasse, guidet og supporteret af detaileksperter fra ZBC DetailGruppen.

Dansk Erhverv uddeler prisen den 24. september på Børsen i samarbejde med ZBC DetailGruppen og Dansk Handelsblad.

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik