Nissernes Befrielsesfront gør busskure til hjemløse-boliger

Ved et busstoppested i Albertslund er der sirligt pyntet op med lyskæder, guirlander, nisselys, en computer og varme jule-tæpper. Nissernes Befrielsesfront står bag.

quote Nisser i hele landet er i oprør!! Hvad sker der i Danmark?! 

Nissernes Befrielsesfront

"Nisser i hele landet er i oprør!! Hvad sker der i Danmark?! Hvor har i danskere gjort af jeres julestemning? Hvorfor laver i reformer, der skaber fattigdom?"

Sådan starter pressemeddelelsen fra Nissernes Befrielsesfront, som er udgivet under titlen "Jul i Løkkeland: Nisser i hele landet i oprør!"

Befrielsesfronten kan med rette betegnes som en politisk organisation, der udtrykker sin vrede over regeringens kontantshjælpslofts-reform, der potentielt kan sætte folk fra hus og hjem.

Og befrielsesfrontens nisser har haft travlt. Overalt i det ganske land har de indrettet midlertidige familieboliger i busskure, som nødstedte familier kan bruge til juleaften. 

På befrielsesfrontens Facebookside fremgår det, at hele 16 busskure er blevet omdannet til boliger. I TV 2 Lorrys sendeområde gælder det både i Ballerup, Frederikssund, Slangerup, Ishøj, Trekroner og Albertslund.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at nisserne er frustrerede og ulykkelige over de forhold, som "voksne politikere med iskolde julehjerter" har forårsaget for børn, som ikke "kan få en god jul".

Ifølge Danmarks Radio så man en stigning på 13 procent i antallet af husleje-rykkere blandt de 20 største almene boligorganisationer og administrationsselskaber i Danmark i oktober måned. Og det får det tilsyneladende til at klø ekstra meget under nissehuen på de mange befrielses-nisser.

"13 procent flere danskere har ikke haft råd til husleje i disse måneder. Det tal kommer til at stige, så endnu flere bliver hjemløse", står der blandt andet i pressemeddelelsen.

Nisserne har blandt andet været på spil i Albertslund, hvor et busskur er blevet opgraderet med computer, stol, bord med juledug, busbænken er omdannet til en midlertidig seng, og så er der selvfølgelig både læsestof og bamser til de søde små.

"Vi nisser er ulykkelige over at se børn, som ikke kan få en god jul. Hvis det stod til os, var der jul hele året og ikke bare en måned. Vi er forbundet til børn, som tror på os, og nu må børnene lide under voksne politikere med iskolde julehjerter. Vi har talt med julemanden om problemet, og han har lovet, at Lars Løkke og hans regering får kul i sokken juleaften!", skriver nisserne blandt andet.

quote Vi har talt med julemanden om problemet, og han har lovet at Lars Løkke og hans regering får kul i sokken juleaften!

Nissernes Befrielsesfront

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik