Nikolaj efterlyste gerningsmand: Nu er der afgørende nyt

En mulig gerningsmand har meldt sig selv, oplyser politiet, der er yderst sparsomme med informationer.

Tusindvis af danskere har i ugens løb delt Nikolaj Madsens Facebook-opslag, hvor han efterlyser en mulig gerningsmand.

Nikolaj Madsen blev tilbage i foråret udsat for et groft umotiveret overfald, som efterlod ham med voldsomme skader. Han brækkede kæben, næsen, kindben og øjenhuler i begge sider af ansigtet. Dertil fik han en blødning i hovedet, kraniebrud og hjernerystelse.

- Ingen fortjener at blive udsat for noget lignende, og med tanke på, at de personer, som politiet har efterlyst i forbindelse med overfaldet, stadig ikke er blevet identificeret, så håber jeg, at DU vil tage dig tid og hjælpe med at få identificeret personen på videoovervågningen, som politiet har offentliggjort, skrev Nikolaj Madsen i sit Facebook-opslag, hvor man kunne se et foto af ham, taget kort tid efter overfaldet, hvor han ligger i hospitalssengen på Rigshospitalet. 

Overfaldet blev begået i Indre København den 21. april klokken klokken 02.20 på Larsbjørnsstræde, og gerningsmanden har siden da været på fri fod.

Nu er der så sket et gennembrud i sagen.

Mand melder sig selv

I en mail sendt til TV 2 Lorry, oplyser Københavns Politi, at "en mulig gerningsmand har meldt sig selv."

- Efterforskningen pågår fortsat, og vi kan derfor ikke komme med yderligere oplysninger i sagen, skriver Københavns Politi i mailen.

TV 2 Lorry har efterfølgende været i telefonisk kontakt med Københavns Politis presseafdeling.

Her er man dog yderst sparsomme med informationer.

Politiets presseafdeling vil således hverken oplyse, om den mulige gerningsmand er blevet anholdt, og hvad sigtelsen i så fald lyder på.

Københavns Politi ønsker heller ikke at oplyse, hvornår manden har meldt sig selv, og hvorvidt der er tale om den samme mand på de overvårgningsbilleder, som politiet i sin tid offentliggjorde i håb om at kunne få identificeret Nikolaj Madsens mulige overfaldsmand.

"Et groft umotiveret overfald"

Politiet har tidligere beskrevet den mulige gerningsmand som værende cirka 25 år, cirka 190 cm høj, slank af bygning, kort mørkt hår og iført mørkt tøj og mørke sko. På overvågningsvideoen ses han gå muntert ned ad gaden med en ven. 

- Der er tale om et groft umotiveret overfald i form af slag og spark med forholdsvis store skader til følge for den forurettede, forklarede Københavns Politi den 5. juli, da de delte efterlysningen. 

TV 2 Lorry var i mandags i kontakt med Nikolaj Madsen, inden vi bragte historien om hans Facebook-efterlysning. Her fortalte han, at han var glad for de mange delinger, men han ønskede ikke at udtale sig yderligere om overfaldet. 

Københavns Politi har efter denne artikels udgivelse fjernet overvågningsbilleder af den mulige gerningsmand fra deres kommunikationshjemmeside. Det tyder dermed på, at politiet ikke længere efterlyser manden på videoen, selvom de altså endnu ikke har villet kommentere på, om det er den samme mand, som har meldt sig selv.

TV 2 Lorry har valgt at slette videoen fra denne artikel. Det samme gør sig gældende for tidligere artikler, vi har bragt. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik