Niende mand fængslet i sag om knivstik i indkøbscenter

Den 20. marts blev to mænd knivoverfaldet i Humlebæk Centeret. Politiet mener, at ti mænd stod bag.

En 25-årig mand er fredag blevet varetægtsfængslet i en sag om et knivoverfald mod to mænd i Humlebæk Centeret i marts.

Det oplyser anklager Martin Broms. Den 25-årige er den niende mand, som er blevet fængslet i sagen. Otte andre sidder i forvejen anholdt i sagen.

Den niende mand blev anholdt torsdag formiddag. Politiet sigter ham ligesom de otte andre for drabsforsøg, men han er ligesom de andre mænd kun fængslet for grov vold. 

Ved grundlovsforhøret nægtede han sig skyldig, men Martin Broms kan ikke oplyse yderligere om hans forklaring, da grundlovsforhøret foregik for lukkede døre.

Knivstikkeriet fandt sted den 20. marts, hvor to mænd på 26 og 57 år blev overfaldet. Den ene brækkede hånden og fik et sår i ryggen, mens den anden fik to knivstik i brystet.

Dagen efter blev otte mænd i alderen 21 til 26 år fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Helsingør, hvor de blev varetægtsfængslet i fire uger. 

Nordsjællands Politi har oplyst, at politiet mener, at fredagens fængslede mand er en af to, som slap væk efter knivstikkeriet. Dermed mangler politiet fortsat at finde en gerningsmand.

Først mente politiet, at også en 27-årig mand, der kom lettere til skade, var offer i sagen. Men det viste sig siden hen, at han formentlig var en af gerningsmændene.

Politiet oplyste i forbindelse med de første anholdelser, at flere af de anholdte og fængslede er kendte i bandesammenhæng. Dog tyder intet ifølge politiet på, at der var tale om en banderelateret konflikt.

Politiet har beskrevet sammenstødet som "en lokal uenighed". 

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik