Netcafé undersøges af politiet efter skyderier

Bevæbnede betjente har været i aktion på flere adresser for at opklare de to skudattentater i København.

Adskillige bevæbnede betjente er søndag eftermiddag gået i aktion mod en netcafé på Nørrebrogade i København, oplyser ekstrabladet.dk.

Undersøgelsen er efter alt at dømme et led i den storstilede efterforskning af de to skudattentater lørdag eftermiddag og tidligt søndag morgen.

Aktionen er rettet mod en café ved navn Power Play. En person er blevet anholdt. Han føres ud ifølge netavisen iført håndjern.

Hos Københavns Politi ønsker man ikke over for Ritzau at forklare formålet med undersøgelsen.

Man lægger dog ikke skjul på, at man er eller har været i aktion flere forskellige steder.

Det sker i forsøget på at fastlægge eventuelle forbindelser til den mand, der menes at have dræbt de to civile mænd og såret i alt fem politifolk ved de to angreb lørdag og søndag.

Politiet er opsat på at fastlægge, hvor han opholdt sig i de cirka otte timer mellem det første og det næste angreb - og i de cirka fire timer, der gik fra angrebet mod synagogen til ildkampen på Svanevej.

Tidligere søndag har betjente nøje undersøgt en opgang i Mjølnerparken på Nørrebro.

Det var netop den sociale bebyggelse, den formodede gerningsmand flygtede til efter angrebet på debatmødet i Krudttønden.

Han prajede en taxi, som kørte ham fra Østerbro til Mjølnerparken. Her opholdt han sig i cirka 20 minutter, før han smuttede igen, har politiets undersøgelser af videofilm fastslået.

Betjente har søndag banket på hos en stribe beboere i opgangen. Efter undersøgelsen bar de flere effekter væk, har TV2 News rapporteret.

Desuden har bevæbnede betjente været i aktion i Vognmandsmarken på Østerbro.

Et kælderrum blev undersøgt, og en yngre mand iført en grålig hættetrøje blev anholdt, har ekstrabladet.dk fortalt.

På et pressemøde har chefer fra Københavns Politi søndag eftermiddag dog afvist at kommentere de konkrete skridt i efterforskningen.


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik