Nervøse kokain-kunder melder sig selv til politiet

Politiet har navnene på cirka 200 personer, som har bestilt kokain via sms. Efter nytår falder hammeren.

Siden Københavns Politi før jul fik fingre i kundekartoteket fra to såkaldte "hvide bude", som har bragt narko ud, har flere kunder selv kontaktet politiet.

Det skriver Politiken.

Et par dage før juleferien anholdt Københavns Politi to personer, som ifølge politiet har leveret kokain og ecstasy til kunder, der først havde sendt dem en bestilling per sms til telefonnummeret 22910102.

De to kokainbude sidder nu varetægtsfængslet, men formentlig får sagen konsekvenser for flere end dem.

Københavns Politi har identificeret cirka 200 kunder gennem overvågningen.

Politiet fortalte første gang om anholdelsen af de to leverandører kort før jul, og siden har flere af de formodede kunder henvendt sig til politiet på eget initiativ og tilbudt at komme ind til afhøring.

Og det har politikommissær Steffen Thaaning Steffensen fra Afdelingen for Organiseret Kriminalitet ved Københavns Politi en mulig forklaring på, skriver Politiken.

- Der kan være forskellige årsager, men nogle af dem, som selv har meldt sig til afhøring, har brugt deres arbejdstelefon til at bestille narkotika, så måske har de tænkt, at de gerne ville undgå, at vi kontaktede dem på deres arbejdsplads, siger han.

De kunder, som ikke har meldt sig selv, skal ikke føle sig for sikre. I starten af det nye år vil de blive kontaktet af politiet.

- Efter nytår tager vi stilling til, om vi skal sigte dem eller bare sende dem et bødeforlæg. Men vi mener, at vi har beviser nok til at straffe dem, siger Steffen Thaaning Steffensen til Politiken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20200216-111000-L-1920x1280we

Fire mænd dømt i spektakulær sag om kokain fra fragtskib

Skyderi i Brønshøj

Skud og knivstik i nat: To mænd bragt på hospitalet - fem kræves fængslet

Nivå Havn

Helikopter finder livløs mand i vandet ud for Nivå Havn

Nivå Havn

Beredskab indstiller eftersøgning af mand ved Nivå Havn

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere