Nedrykning ændrer intet for Køge-spiller

Det ændrer intet for Bo Storm og HB Køge, at klubben torsdag endegyldigt rykkede ned i 1. division efter nederlag til Sønderjyske.

Seks runder før sæsonafslutningen er HB Køge sikker på at ende på den ene af de to nedrykningspladser fra SAS Ligaen i fodbold. Men det ændrer ikke noget for Køge-spilleren Bo Storm, der ser frem mod de kommende kampe.

Det ændrer ingenting. Vi ser stadigvæk hver kamp som et led i en udviklingsproces frem mod sæsonens slutning, siger Bo Storm til TV2 Sport, efter torsdagens 1-2-nederlag til Sønderjyske, der beseglede skæbnen. Igen var holdet klart dårligst og forærede nærmest to mål væk, da først Kenneth Fabricius udlignede for Sønderjyske og siden Jesper Kjærulff sikrede gæsternes sejr. Vi mangler marginalerne i felterne. Igen giver vi to dumme mål væk, og det er vi nødt til at holde op med, hvis vi vil have tre point i kampene, siger Bo Storm.

Henrik Toft scorede hjemmeholdets enlige mål i første halvleg. Men måtte lade sig udskifte i pausen. Så havde vi ikke en targetmand at spille op på. Det formåede vi ikke at omstille os til, og det er selvfølgelig skuffende, siger Bo Storm. HB Køge har 20 point op til nedrykningsstregen, og der er blot 18 point tilbage at spille om.

/ritzau/

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bengt Holst

Forsvarede offentlig aflivning af giraf - nu stopper Zoo-direktør efter 37 år

Lars Weiss

Aflyser alt: Københavns overborgmester tvunget i isolation

rørledning banedanmark

playHer bliver et kilometerlangt kabelrør bugseret gennem København i kæmpe manøvre

fakkeloptog peter bangs vej

Borgere går fakkeloptog for at mindes trafikdræbt femårig

Lorryland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere