Nabo: Intet suspekt ved anholdt familiefar

En af dem fem anholdte i trusselsagen er en ganske almindelig familiefar med kone og tre børn, siger naboen i Mimersgade i København.

Naboen til en af fem, der torsdag blev anholdt for trusler mod Pia Kjærsgaard, betegner vedkommende som en almindelig fredelig familiefar, der ikke på nogen måde virkede suspekt.

Allerede ved femtiden torsdag morgen kom mellem 10 og 20 politifolk buldrende ind i opgangen i Mimersgade på Nørrebro i København, hvor en af de anholdte bor.

Det fortæller naboen, 58-årige Johnnie Michael Volf Brinckmann. Han vågnede ved to store drøn mod naboens dør og forsøgte at kigge ud gennem nøglehullet. Men da betjentene havde tapet det til, måtte han åbne døren for at se, hvad der foregik.

Politifolkene på stedet ville dog ikke udtale sig, men opfordrede ham til at se TV2 News, hvis han ville vide noget.

Politiet tilbragte omkring otte timer i lejligheden "og larmede rigtig meget", fortæller Johnnie Michael Volf Brinckmann. Han formoder, at manden, hans kone og de tre børn ikke var hjemme, da han intet hørte til dem undervejs.

Han kender ikke den anholdte naboes nationalitet og taler ikke med ham til daglig, men hilser på trappen. Johnnie Volf Brinckmann betegner ham imidlertid som en venlig mand, der ikke fik mystiske besøg eller på anden måde virkede underlig.

Efter tre år i Mimersgade er Brinckmann ved at have fået nok. Der har tidligere været skyderi gaden, så nu overvejer han at flytte.

/ritzau/


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik