Kvinde uden sprog blev efterlyst: Nu er mysteriet løst

Politiet traf en kvinde på en togstation, som ikke har noget sprog. Nu har de fundet ud af, hvem hun er.

Forvirringen var total, da Københavns Vestegns Politi her til aften bad offentligheden om hjælp til at få identificeret en mystisk ældre kvinde uden sprog.

Politiet skrev på Twitter, at de havde truffet kvinden på Høje Taastrup Station. Hun havde et navn stående i nakken på hendes trøje, men politiet søge noget frem på navnet.

Københavns Vestegns Politi lagde et billede ud på Twitter af kvinden i håb om, at der borgere, der ville genkende hende. 

Efterlyst af politiet i København

Det skulle dog vise sig, at kollegerne hos Københavns Politi allerede var i færd med at lede efter kvinden.

Hun var tidligere på dagen ved 15-tiden forsvundet fra et rejseselskab i Klosterstræde i indre København.

På Twitter skrev Københavns Politi, at de ledte efter en Erika fra Schweiz, at hun var 65 år og stærkt retarderet. De bragte desuden et signalement, der viste sig at stemme fuldstændig overens med det efterlysningsfoto, som kollegerne fra Københavns Vestegns Politi havde lagt ud på Twitter.

Efter kort tid lagde de to respektive politikredse endelig to og to sammen, og så blev efterlysningen ellers afblæst, ligesom billedet af kvinden blev slettet. TV 2 Lorry har derfor også slettet billedet fra denne artikel.

Den schweiziske kvinde er nu blevet genforenet med resten af rejseselskabet, oplyser de to politikredse, der samtidig takker alle de borgere, som udviste bekymring og ledte efter kvinden.

 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik