Mystik i Halsnæs: Bådebro forsvundet

De frivillige i foreningen Naturcenter Auderød Havn undrer sig i disse dage. Deres bådebro er nemlig væk.

Bådebroen der mangler er af aluminium og ca. 3x3 meter. Her er den på land, hvilket også var tilfældet, da broen forsvandt. Foto: Erik Pedersen

Foreningen Naturcenter Auderød Havn har været udsat for tyveri. Og ikke et hvilket som helst et af slagsen.

Foreningen er en sammenslutning af fem andre foreninger i området, der alle har et fælles mål: De arbejder sammen på at forskønne og udvikle området omkring Auderød Havn til glæde for alle, der har lyst til at nyde og være aktive i områdets skønne natur.

De seneste fem år har de søgt midler fra forskellige fonde, og pengene er blandt andet brugt på et shelter med tilhørende bålsted, og så har de investeret i en bådebro der kan ligge på vandet, så kajaksejlere og lignende kan kravle ombord fra den.

Læs også Sølvkuppet i Gentofte: Politiet efterlyste stige - nu er ejeren fundet

Og det er netop den - bådebroen - der nu mangler.

- Det er jo sådan et sted, hvor man må sige "åh, så er det op ad bakke for at få sådan en igen", siger Hans Garde, der er formand for Naturcenter Auderød Havn.

Han forklarer, at bådebroen er forsvundet på et tidspunkt mellem tirsdag og lørdag i sidste uge, og at frivillige har afsøgt området for at se, om den skulle ligge et sted i nærheden - men uden held.

Bådebroen koster ifølge Hans Garde tæt på 50.000 kroner, og det er penge, der må findes et andet sted, hvis ikke den bliver fundet.

Læs også Efterlysning: Denne mand stjal cigaretter for næsten en kvart million

- Det gør lidt ondt, når man ved der er så mange mennesker der har arbejdet for det her projekt, og så er der nogen der bare går ned og henter den eller smider den i vandet. Det ved vi ikke, men væk er den, siger Hans Garde.

Han oplyser, at foreningen melder tyveriet til politiet i morgen, hvis ikke bådebroen er dukket op inden da, og håber, at folk der kunne have kendskab til hvor bådebroen befinder sig kontakter foreningen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik