Mysterium: Hvem er den døde mand med ni fingre?

Mand i løbetøj fik ildebefindende og døde - myndighederne aner ikke, hvem han er

Ingen er meldt savnet, og der ingen, der har spurgt efter ham. Den 9. maj sank en mand i løbetøj om af et ildebefindende ud for Fridtjof Nansens Plads på Østerbro i København.  Han var ukontaktbar - blev indlagt - og nu er han død, uden at man ved, hvem han er.

Dermed kender myndighederne end ikke mandens nationalitet. Han beskrives som hvid af hudfarve, 55-65 år gasmmel, 175-185 centimeter høj, kraftig af bygning og med kort, sort hår, skægstubbe og blå øjne. Som et helt særligt kendetegn mangler han halvdelen af venstre hånds ringfinger, og det er et billede af den hånd, politiet nu har frigivet i håb om at få identificeret manden.

Manden blev fundet tidligt om  morgenen og var klædt li øbetøj: Rød Goretex løbejakke (Frestyle Sport), blå løbetrøje (Newline), Sorte lange løbetights (Nike) og et par korte blå løbetights (Ozone), Blå løbesko str. 44 (New Balance), sort hue.  Han medbragte  2 nøgler i nøglering.

Hvis du har kendksab til hans identitet, så kontakt Københavns Politi på telefon 114/3314 1448  eller Sagsefterforskningssektionen, Station Bellahøj, telefon  9350 0044

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

20061111-165214-4-1920x1247we (1)

Anklage: Albaner i Kastrup brugte kryptomobiler og hemmelige rum i største narkosag nogensinde

Drab i Gentofte

15-årig før slagsmål, hvor 18-årig blev dræbt: "Tag maskering med"

Jesper Jul

playFire år efter drabet på politibetjent: Nu samler kollegas kone ind i hans minde

Retten i Roskilde

Bedrog svage og ældre for millioner: Mand fra Greve fængslet

København

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere