Muligt offer har meldt sig

En mand har nu meldt sig som den, der måske skulle have været overfaldet torsdag i Taastrup, hvor det i stedet gik voldsomt ud over en 29-årig mand, skriver DAGBLADET Roskilde.

Hverken politi eller offer forstod noget af det grove overfald, der fandt sted torsdag aften i Taastrup. En 29-årig mand blev overfaldet i sit eget hjem, hvor han blev tæsket med køller, stukket med kniv og truet med en pistol. Nu har en anden mand meldt sig til politiet, fordi han tror, overfaldet måske var tiltænkt ham.
Manden, der har meldt sig, bor ligesom offeret på Kingosvej i Taastrup, men derudover kan politiet ikke oplyse mere om ham, før de er kommet videre med deres efterforskning. De bekræfter dog, at han har meldt sig, men understreger, at de ikke ved, om det var ham, gerningsmændene var efter.
I sygesengen på Glostrup Hospital vækker nyheden dog alligevel glæde.
- Jeg er rigtig lettet over at høre det, for så kan det være, jeg kan tage hjem og bo igen uden at skulle frygte en gentagelse, siger det 29-årige voldsoffer, der formentlig bliver udskrevet i dag mandag.
Overfaldet efterlod ham med to store flænger i hovedet, to overfladiske knivstik i låret og ballen og et ben, der havde fire til fem mindre brud. Derudover var han chokeret over det pludselige overfald.
- Jeg vil sige, at det nu er ved at have lagt sig, og at jeg er blevet mere fattet, men jeg synes stadig, at det er hul i hovedet, siger den 29-årige, der af tryghedshensyn ikke tager hjem i sin egen lejlighed, hvis han bliver udskrevet i dag.
- Jeg venter lidt med at tage hjem til mig selv, også selvom nyheden med ham, der har meldt sig, skulle blive bekræftet. Jeg vil bare gerne have lidt ro i sjælen, siger den 29-årige.